A szöveges magyarítás elkészült!

Igen, végre! Kicsivel több, mint négy, munkával és várakozással eltöltött év után a Fallout 4 és az összes szöveges DLC fordítása elkészült!
A következő 2-3 hónap a szövegek hibajavításával fog telni, hamarosan hibaküldő űrlapot is beüzemelünk a honlapon a gyors hibajelentésre.
A következő magyarításcsomag már majd csak februárban fog megjelenni valamikor, meghatározott időpont nincs, a hibajavítás előrehaladásától függ majd.

A modmagyarítás csomag is bővült, így már az Unofficial patch (legújabb, decemberi) magyarítása is teljes. Bővebb információkat a modletöltési információs oldalon találtok.

Köszönjük a türelmeteket, viszlát hamarosan!

6 thoughts on “A szöveges magyarítás elkészült!

 • 2020. 01. 15 at 21:43
  Permalink

  Köszönöm szépen a kitartó fordításotokért.

  Reply
 • 2020. 01. 16 at 05:46
  Permalink

  Szép munka! Köszönet érte! 🙂

  Reply
 • 2020. 01. 16 at 08:02
  Permalink

  Köszönöm szépen, minden hónapban többször is felnéztem ide, már nagyon vártam ezt a pillanatot! Óriásiak vagytok srácok! 🙂

  Reply
 • 2020. 01. 16 at 12:17
  Permalink

  Köszönöm az önzetlen munkátokat!

  Reply
 • 2020. 01. 18 at 08:39
  Permalink

  Üdv!
  Köszönöm a kitartó munkád/munkátokat, rengeteg örömteli pillanatot okozott hogy saját anyanyelvünkön játszhattam a fallout ezen részét, mint rajongó külön köszönet hogy nem adtátok fel még akkor sem amikor a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, annyi kérdésem lenne hogy több helyre is fel fogjátok tölteni a munkátokat hogy megmaradjon az utókornak? (gondolok itt pl a magyaritasok.hu-ra vagy a magyaritasok.info-ra)

  Reply
  • 2020. 01. 18 at 20:12
   Permalink

   Szia! Köszi az elismerő szavakat.
   A magyarítás oldala az év végéig még mindenképpen él, de a magyarítás fel lesz majd töltve több helyre is, az általad említett oldal(ak)on kívül még a nexus modos oldalra is fel akarom majd tolni, ha lesz rá lehetőségem.

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.