Decemberi bejegyzés

December utolsó péntekjén, közel az év végéhez ismét új magyarításcsomag tölthető. A három megmaradt fordító (köztük én) év végi időhiányban szenved (munka és magánélet terén), így sajnos teljes fordítással nem tudunk elbúcsúzni ettől az évtől.

Azonban a feltüntetett 95,5% azt jelenti, hogy a Nuka-World nagyjából minden párbeszéde, ami feliratozást kapott, magyar nyelven olvasható. A körítés-szövegek 75%-a, a terminálok szövegei pedig olyan 65%-ban vannak fordítva. Ezek a maradékok teszik ki a 4,5% körüli fennmaradó részleget, amelynek fordítása még hátra van.

Reményeim szerint a teljes szöveges fordítás januárban, még a hónap vége előtt elkészül (drukkoljatok érte!), így akkor rögtön elérhető lesz, nem a hónap utolsó péntekjén. Ha mondjuk az január 25-ig nem készül el, akkor mindenképpen akkor, ha korábban elkészül, akkor nem várunk semmilyen péntekre.

Utána úgyis következik pár hónapnyi hibajavítás, hibajavítás és a DLC-k további tesztelése. De ezekre majd akkor térünk ki, ha itt az ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.