Hibabejelentő

1, Ha hibát találsz a magyarításban (pl. elírást, betűhibát, fogalmazási problémát), akkor ezt jelezheted nekünk, a hiba leírásával (akár képernyőmentéssel is, ha úgy könnyebb). Építő jellegű tanácsokra és javaslatokra is nyitottak vagyunk a fordítást (a magyar szöveget) illetően.

2, Ha problémád támadt a magyarítással (pl. hibásan működik, nem mennek bizonyos funkciók, nem látható semmi magyar felirat, stb.), akkor is szívesen segítünk a probléma felderítésében és megoldásában.

a, Azonban ilyen jellegű problémák jelzése előtt bizonyosodj meg arról (és csak úgy jelezz hibát), hogy a megfelelő magyarításverziót használod a megfelelő játékverzióhoz!
A hibák 85%-ban a problémák okozója az, hogy nem megfelelő játékverzióhoz tartozó fordítási csomagot használják a játékosok. A fordítási csomagban található szöveges fájlban le van mindig írva, hogy milyen verziójú játékhoz alkalmazhatóak az adott fordítási fájlok, ezt ellenőrizd.

A játék verziószámát a főmenüben a beállítások menüpont alatt találod meg (a jobb oldali ablakban, a menüpontok alatt, kisebb betűvel, pl. 1.8.7.0).
Amennyiben véletlenül pont a főmenü nem működik, akkor a játék fő-fájljának verzióját is meg lehet nézni: a Fallout4.exe fájlon (és NEM a Fallout4Launcher.exe) az egér jobb gombos menüjében a Tulajdonságok menüpontot kell kiválasztani, majd a felbukkanó ablak Részletek fülén olvasható a játék verziója a Fájlverzió (vagy a Termék verziószáma) sorban.

(A játék fordítása mindig az eredeti Steam-verzió állását követi, azon történik a tesztelés, így ha eredeti változattal rendelkezel, akkor szinte biztos a hibátlan működés!)

b, Olvasd el itt a honlapon a GYIK oldalon található dolgokat is, ott is vannak felsorolva előforduló hibák, amelyek nem mindig a magyarításnak, hanem a játéknak a hibái (a neten olvasni ezekről a hibákról, olyanoknál, akik nem használják a magyarítást…). Előfordulhat, hogy a nálad felmerülő problémára ott a megoldás!

A fentebbieket figyelembe véve ezen a címen jelezheted a játék magyarításával kapcsolatos problémádat, vagy pedig a projekt Facebook csoportjának (Fallout 4 magyarítás Facebook) küldött üzenettel vagy bejegyzésben feltéve a kérdésedet.

Email Küldése

(ha nem megy a link, akkor itt a cím: sunsetjoyKUKACgmailPONTCOM)

A korábbi hibabejelentő űrlap nem biztosított elég gyors válaszlehetőséget és megbízhatóságot, így a közvetlenebb és gyorsabb e-mail üzenet, FB-üzenet használata váltja le.