Szöveges magyarítás letöltése

Az alábbiakban a magyarítás letöltését érheted el, illetve tanácsokat, információkat olvashatsz el a helyes telepítéssel kapcsolatban. Ha még nem olvastad és kérdésed van a játékverziókkal kapcsolatban, illetve nem eredeti Fallout 4 játékkal rendelkezel, akkor olvass tovább!

NÉZZ UTÁNA, HOGY MI A JÁTÉKOD VERZIÓJA, HA NEM EREDETI A JÁTÉKOD! MUSZÁJ A MEGFELELŐ VERZIÓ (1.10) A MAGYARÍTÁS HASZNÁLATÁHOZ!

Kicsivel lentebb elolvashatod, hogy kell ellenőrizni a játékod verzióját (a Hogyan tudhatom meg... résznél). Ha már korábban elolvastad az itteni útmutatót, avagy nem okoz gondot a telepítés, akkor itt vannak a legfrissebb magyarításváltozatok.


LEGFRISSEBB SZÖVEGES MAGYARÍTÁSVERZIÓ 2008-BF (2020.08.05)


Plusz a legfrissebb magyarítás tölthető a Nexus modletöltő oldalról is (habár nem is mod a magyarítás). Ez a változat a kisebb változat, ha eddig is csak a fájlbemásolós, nem a fájlfelülírós módszert használtad. De nyugodtan átszokhattok erre a kisebb változatra, a végleges változat is csak a fájlbemásolós változat lesz, a felülírós módszer csak a régi berögződés miatt maradt idáig meg, igazán gyakorlati haszna nincs.


Jelen változat mindig a legfrissebb játékverzióhoz van aktualizálva (ez jelenleg fő verziószám alapján az 1.10), vagyis elsősorban a Fallout 4 eredeti játékhoz (az mindegy, hogy az alapjátékkal, GOTY verzióval, vagy az alapjáték Season Pass által kiegészített változatával, vagy csak az alapjáték és néhány DLC van birtokodban, lényeg a játék verziószáma!)

A magyarítás elvileg használható a Fallout 4 VR változatához, de csak a Strings mappa tartalmát használhatod. Az FO4 VR játékban a kezelőfelület magyarítása így nem megoldható, de a többi szöveg magyar lesz.

Magyarítás telepítési útmutató videó azoknak, akik elakadtak a mellékelt szöveges leírás értelmezésével:Nem eredeti játék esetén is ugyanolyan jól működik elvileg a magyarítás, de ott is feltétel, hogy a játék megfelelő verziószámmal rendelkezzen.
Itt az abszolút minimum, hogy 1.9-es verzió legyen feltelepítve a Fallout 4 játékból (semmilyen korábbi változat nem használható a magyarításhoz).

Hogyan tudhatom meg, milyen verziójú a (nem eredeti) játékom?
- Kattints jobb egérgombbal a Fallout4.exe fájlra, majd válaszd a felbukkanó menüből a Tulajdonságok pontot. A megjelenő ablakban válaszd ki a Részletek fület felül. A megjelenő ablakban a Fájlverzió, illetve a Termék verziószáma mögötti szám a játék verziója. Első sorban az első két szám a lényeg, tehát a látható példánál az 1.10 a verziószám. Lásd itt: Kép
- A játék főmenüjében a Beállítások (vagy még angolul Options) menüben a jobb oldalt megjelenő ablak alján látható a verziószám. Lásd itt: Kép
- Ha már feltelepítettél egy magyarítást a játékodra, és nem látszik a Beállítások, Készítők, Kilépés menü, akkor lehet tudni, hogy ROSSZ a játékverzió a magyarításhoz. Lásd itt: Kép

Az 1.10-es patch a játékhoz 2017 augusztusában jelent meg. Az olyan letölthető változatok, amelyek korábban kerültek fel a netre, biztosan nem jók. Az utána felkerült változatoknál is mindenképp meg kell nézni a feltüntetett verziószámot. A verziószám általában 4 számból áll, pl. 1.10.163.0
Az első két számnak 1.10-et kell mutatnia, a többi nagyjából nem számít.

Ha 1.9-es (nem eredeti) játékkal rendelkezel, kissé más a magyarítás telepítési folyamata, ugyanis az egyik fájl okozza a fő problémát.
- Először is le kell töltened a friss (szokásos) magyarítást, de a friss magyarításból az Interface.ba2 fájl (vagy Interface mappa) HASZNÁLATA TILOS.
A Strings mappa tartalma HASZNÁLHATÓ.
- Le kell töltened (ha még nem töltötted le korábban) az 1.9-es magyarítást innen (Link). Abból pedig CSAK az Interface.ba2 fájlt használhatod, SEMMI MÁST
 
PC mod magyarítások letöltése


A modok magyarításáról- vagyis hogy milyen modok magyarításáról van szó, itt olvashatsz:


 
Grafikus magyarítás letöltése

LEGFRISSEBB GRAFIKUS MAGYARÍTÁSVERZIÓ 1808 (2018.08.31)
Letöltés
Letöltés másodlagos forrásból


Jelentkezés a grafikus fordításba, fordítói hirdetés: Link