Magyarítás letöltése

Az alábbiakban a magyarítás letöltését érheted el, illetve tanácsokat, információkat olvashatsz el a helyes telepítéssel kapcsolatban.
Ha még nem olvastad és kérdésed van a játékverziókkal kapcsolatban, illetve nem eredeti Fallout 4 játékkal rendelkezel, akkor olvass tovább!

Ha már korábban elolvastad az itteni útmutatót, avagy nem okoz gondot a telepítés, akkor itt vannak a legfrissebb magyarításváltozatok.

LEGFRISSEBB SZÖVEGES MAGYARÍTÁSVERZIÓ 2001 (01.15)
Letöltés
Letöltés másodlagos forrásból

PC MOD MAGYARÍTÁSOK (01.15)
Lásd az információkat itt: Ismertető a modokról
Letöltés

LEGFRISSEBB GRAFIKUS MAGYARÍTÁSVERZIÓ 1808 (08.31)
Letöltés
Letöltés másodlagos forrásból

Szöveges magyarítás információk

Jelen változat mindig a legfrissebb játékverzióhoz van aktualizálva (ez jelenleg fő verziószám alapján az 1.10)

vagyis elsősorban a Fallout 4 eredeti játékhoz (az mindegy, hogy az alapjátékkal, GOTY verzióval, vagy az alapjáték Season Pass által kiegészített változatával, vagy csak az alapjáték és néhány DLC van birtokodban, lényeg a játék verziószáma!).

Nem eredeti játék esetén is ugyanolyan jól működik elvileg a magyarítás, de ott is feltétel, hogy a játék megfelelő verziószámmal rendelkezzen.
Itt az abszolút minimum, hogy 1.9-es verzió legyen feltelepítve a Fallout 4 játékból (semmilyen korábbi változat nem használható a magyarításhoz).

 

Hogyan tudhatom meg, milyen verziójú a (nem eredeti) játékom?

– Kattints jobb egérgombbal a Fallout4.exe fájlra, majd válaszd a felbukkanó menüből a Tulajdonságok pontot. A megjelenő ablakban válaszd ki a Részletek fület felül – a megjelenő ablakban a Fájlverzió, illetve a Termék verziószáma mögötti szám a játék verziója. Első sorban az első két szám a lényeg, tehát a látható példánál az 1.10 a verziószám. Kép

– A játék főmenüjében a Beállítások (vagy még angolul Options) menüben a jobb oldalt megjelenő ablak alján látható a verziószám. Kép
Ha már feltelepítettél egy magyarítást a játékodra, és nem látszik a Beállítások, Készítők, Kilépés menü, akkor lehet tudni, hogy ROSSZ a játékverzió a magyarításhoz. Kép

 

Ha 1.9-es (nem eredeti) játékkal rendelkezel, kissé más a magyarítás telepítési folyamata, ugyanis az egyik fájl okozza a fő problémát.
– Először is le kell töltened a friss (szokásos) magyarítást, de a friss magyarításból az Interface.ba2 fájl (vagy Interface mappa) HASZNÁLATA TILOS. A Strings mappa tartalma HASZNÁLHATÓ.
– Le kell töltened (ha még nem töltötted le korábban) az 1.9-es magyarítást innen (Link). Abból pedig CSAK az Interface.ba2 fájlt használhatod, SEMMI MÁST.

 

Minden fontosabb információ és adat a honlapon a GYIK aloldalon, a magyarításhoz mellékelt OLVASDEL szöveges fájlban és az FO4GYIK pdf fájlban megtalálható. Kérdés előtt olvasd el és értelmezd az abban leírtakat.