Májusi csomag

Tölthető a májusi fordítási csomag.

Nick Valentine szövegei, Curie szövegeinek befejezése, valamint számos apróbb szöveg, párbeszéd szerte a világból, különféle helyszíneken.

A frissítés a pár nappal ezelőtt aktiválódott 1.10.89.0 változattal is használható (igazából bármelyik 1.10-es változattal).

12 thoughts on “Májusi csomag

 • 2018. 06. 02 at 11:56
  Permalink

  Köszi szépen a kemény munkátokat, sajnálattal olvastam facebookon hogy “kihaltak” a fordítók, egyedül pedig nem kis vállalkozás, talán annyi vígaszunk lehet hogy nem az első 20-30%-nál tűntek el. Annyi kérdésem lenne hogy a grafikai fordításokat is egy másik ember végezte? És ha igen akkor még fogja folytatni vagy ő is elbúcsúzott a csapattól?

  Reply
  • 2018. 06. 02 at 12:17
   Permalink

   Azóta jött néhány új fordító / visszatért, remélhetőleg kicsit visszatér az aktivitás így a nyári szünet, stb. eljöttével – a szöveges fordításba.
   A grafikai csoport teljesen más téma, más emberekkel. Nincs elfelejtve, hiába két éve nem jött ki hozzá új dolog. Csak parkolópályára került – oda más tudású emberek kellenek, nem elég csak az angoltudás.

   Reply
 • 2018. 06. 04 at 19:19
  Permalink

  Szurkolok srácok, addig nem játszok vele, míg nem lesz 100% minden kiegészítővel együtt. Várom már nagyon… 🙂

  Reply
 • 2018. 06. 06 at 17:27
  Permalink

  Szerintem nyugodtan elkezdheted játszani az alap játékot, kevés angol szüveggel találkozni, én is így játszok, a dlc-k még érintetlenek és még van bőven mit csinálni az alapban 133óra játék után is.

  Reply
 • 2018. 06. 15 at 21:07
  Permalink

  Sziasztok!

  Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a játék indítás után egyből bezár? Nem crashel, szimplán bezárja magát(miután a “press any button” felirat után továbblépekm egy pillanatra megjelenik a menü, aztán egyből bezáródik).
  Először azt hittem hogy a magyarításnál rontottam el valamit, biztonság kedvéért újratelepítettem, de így is ugyanaz a hiba.
  Próbálgattam a settingsben különböző beállításokat,, optimalizáltam nvidia driverrel de sehogy nem sikerült elindítani a gamet.

  Reply
  • 2018. 06. 15 at 21:39
   Permalink

   Nagyon sokan találkoztak vele, ismert hiba…
   AZÉRT ÍRTAM BELE a magyarítás mellé rakott OLVASDEL fájlba, hogy mit kell csinálni 🙂

   De azért leírom ide neked:
   “Körülbelül december 13. óta a játék eredeti változata (Steam) egyes számítógépeken a játék betöltésekor rögtön kilép, még ha nincs felrakva magyarítás, akkor is. Ez nem a magyarítás hibája, hanem a Creation Club szerveré, ami ugye a készítők szolgáltatása. Valamiért ha kapcsolatba lép interneten a játék a CC-szerverrel, kilép a játék.
   A hiba központi (készítők általi) megoldásáig a probléma úgy szüntethető meg, hogy a Fallout 4 internetelérését letiltjuk a hálózati tűzfalon, vagy szimplán kihúzzuk a netet a gépről, a játék indítása előtt. Így a játék elindul, játszható, csak a beépített modletöltő nem használható, illetve a Steam achievementek se aktiválódnak (net és Steam híján)”

   Reply
  • 2018. 06. 15 at 21:57
   Permalink

   Az előbb írtam le a megoldást… TILTSD le a Fallout 4 internetelérését.

   Reply
 • 2018. 06. 15 at 22:03
  Permalink

  Köszi a gyors választ, sikerült letiltani. lényegében olyan gyors voltál hogy nem is láttam, mert nem frissítettem az oldalra mielőtt írtam a másodikat.. 😀

  Reply
 • 2018. 06. 19 at 10:45
  Permalink

  Szia!
  Hol illetve hogy lehet letölteni a magyarosítást ps4-re?

  Reply
  • 2018. 06. 20 at 21:02
   Permalink

   Üdv!
   Sehol és sehogy. Ez csak PC-s verzióhoz jó.

   PS4 fájlok módosítása különben is kevés esetben megoldott egyáltalán. PS4-es FO4-hez majd csak talán mod formájában lehet majd a magyarításból valami. De először a PC-s magyarítás készül el, aztán talán PC-s mod, amiből talán PS4 mod lesz.
   Felhívnám a figyelmet a talán 2x alkalmazására…

   De ha elolvastad volna itt az oldalon a Gyakran Ismételt Kérdések részleget, akkor a kérdést se kellett volna feleslegesen feltenned, meg várnod a válaszra.

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.